Tilbud til forhandlere

Eksklusivt og unikt Dødehaves, baseret på enzymet fra Garra Rufa-fiskene. En uundværlig produktlinje til hver fiskespa, apotek, kosmetikforretning og spa. Ønsker du at skabe mere salg i din butik? Så tag din chance og køb dette eksklusive og unikke Dødehavsproduktsortiment. Succes garanteret!

Den beroligende virkning af enzymet fra Garra Rufa-fisken, den vitaliserende virkning af Dødehavsmineraler og de beroligende egenskaber ved de naturlige planteekstrakter har ført til udviklingen af ​​dette yderst effektive hudplejeafdeling, som er velegnet til alle hudtyper. Vores produkter er underlagt de strenge produktretningslinjer, der er indeholdt i Human Cosmetics-direktivet. Dette bekræftes af GMP-status, den højeste forskel, der findes for kosmetik til mennesker.

Vi leverer Direkte til dit spa, apotek, kosmetik butik og spauna kompleks. En entusiastisk kunde ønsker også at være repeater på din salon. Er du interesseret i? Registrer din virksomhed og opret din egen konto og modtag køb og anbefalede detailpriser.

Så vent ikke længere og køb dette produktprogram! Vær din egen jury, og kom til den samme konklusion som vi: du vil i overskuelig fremtid se den store forskel i dine salgsmærker. Garra Rufa Cosmetics, en ægte behandling af huden, der sømløst kan forbindes til din fisk spa & skønhedsbehandlinger.